Mark Zuckerberg isi doreste calitate pe Facebook

Mark Zuckerberg a anuntat pe contul sau de Facebook ca pregateste schimbari “majore” pe reteaua de socializare. Aceste schimbari care vor avea in vedere calitatea stirilor postate.

Mark Zuckerberg – “…vrem sa ne asiguram ca stirile pe care le vedeti, desi mai putine in total, sunt de foarte buna calitate. Am rugat echipele noastre sa se asigure ca prioritizam stirile care sunt demne de incredere, care informeaza si care au relevanta la nivel local. Incepem de saptamana viitoare cu surse de incredere.

Exista prea mult sensationalism, dezinformare si polarizare in lumea de azi. Social media le permit oamenilor sa raspandeasca informatii mai repede ca oricand, iar daca nu ne ocupam de aceste probleme ajungem sa le amplificam. De aceea este important ca News Feed-ul sa promoveze stiri de calitate care ajuta la construirea unui simt al numitorului comun.”

Ceea ce incearca sa realizeze fondatorul Facebook este un aspect imbucurator, mai ales ca traim intr-o lume in care internetul dezinformeaza intr-o masura ingrijoratoare.

Apple – profit trimestrial peste asteptari

Apple si-a depasit asteptarile financiare la final de 2017.

Concret, in ultimele trei luni ale anului trecut, compania a realizat un profit net record de 20,1 miliarde de dolari, depasindu-si precedentul record. Acesta se situa la un nivel de 18,4 miliarde de dolari stabilit in ultimul trimestru din 2015.

Directorul general de la Apple, Tim Cook declara “Suntem incantati sa anuntam cel mai bun trimestru din istoria Apple, cu o crestere solida care include cele mai mari venituri inregistrate vreodata de pe urma unui nou iPhone”.

Paradoxul este, daca-l putem numi asa, faptul ca numarul de unitati iPhone vandute in ultimele trei luni ale anului trecut, 77,3 milioane de unitati, a fost mai mic cu un milion comparativ cu perioada similara din 2016.

O explicatie valida ar putea fi data de luna lansarii, modelul iPhone X ajungand pe piata in luna noiembrie, in loc de luna septembrie cum s-a intamplat cu precedentele noi modele.

Un tanar roman reinventeaza discutiile pe Facebook

messenger-pentru-desktop-1170x644Un roman a creat aplicatia Messenger pentru PC, ajutandu-ne astfel sa nu mai pierdem vremea pe Facebook.

Cu alte cuvinte, tanarul de 18 ani a pus bazele unei noi aplicatii pentru Windows, Linux si Mac. Prin intermediul acesteia putem vorbi pe Facebook Messenger si WhatsApp fara sa folosim
telefonul sau browserul.

In acest sens, aplicatia nou creata face ca Facebook Messenger sa fie o aplicatie de sine statatoare in Mac OS X sau Windows. Totodata, aceasta te ajuta sa-ti eficientizezi timpul si, daca doar asta iti doresti,
sa poti comunica cu prietenii fara a mai pierde timpul pe Facebook.

Tanarul roman care a inventat aplicatia messenger pentru PC, Alexandru Rosianu, a lansat aceasta aplicatie chiar in ziua in care cunoscutul Mark Zuckerberg a lansat versiunea web – messenger.com.

Conform acestuia, „prima versiune am facut-o in trei-patru ore,apoi am adaugat temele, am rescris o parte din cod, m-am chinuit sa fac notificarile sa mearga si toata integrarea cu sistemul de operare“.

Informatii preluate de pe www.playtech.ro

Ceasurile inteligente au fost interzise in scoli

bmw-smartwatchScolile interzic ceasurile inteligente motivul fiind teama de trisori

Astfel, daca in trecut parintii au copiat folosind binecunoscutele fituici cu scris foarte mic, iar pana in urma cu cativa ani tinerii copiau folosind telefonul prin prezenta pozelor sau a textelor scrise de mana, in prezent, lucrurile s-au schimbat. In acest sens, odata cu fiecare noua tehnologie care intra in scoala, se incepe si intrezicerea acesteia.

Iata ca acum a venit si randul ceasurilor inteligente, trendul mergand spre cele mai mici gadgeturi. Insa, profesorii si-au dat seama destul de repede ca noile ceasuri iteligente nu sunt folosite doar pentru a verifica ora, ci si pentru “copiute” electronice.

Avand in vedere aceasta posibilitate de a copia, universitati din Australia au trecut deja la atac incepand sa intrezica ceasurile inteligente. Si asta doar pentru ca linia dintre inteligent si calsic ar putea fi greu de tras, acestia au decis sa le interzica pe toate.

Astfel, Universitatea New South Wales a decis ca toate ceasurile sa fie puse intr-o punga transparenta sub scaunul studentului, conform www.Mashable.com

Informatii preluate pe de www.playtech.ro

Huawei Watch – ceasul inteligent cu un pret pe masura

huawei-smartwatch-mwc-2015-6In luna martie a anului in curs a fost lansat, in cadrul MWC 2015, Huawei Watch. Avand o pezentare extrem de frumoasa, subiectiv vorbind, intre Apple Watch si toate celelalte ” posesoare” de Android Wear, Huawei Watch s-a facut remarcat foarte usor.

Insa, pretul dispozitivului este mult peste cele cu Android Wear. Astfel de dispozitive se regasesc in “portofoliul” multor companii, putand mentiona cu usurinta despre Apple Watch,  ceasurile inteligente de la LG (Watch Urbane) sau cele de la Motorola (Moto 360), dar peste acestea este Huawei Watch.

Este drept insa ca producatorii chinezi s-au depasit pe ei, insa au socat si prin pretul foarte mare.

Astfel, acesta va costa undeva in jurul a 430 de euro pentru varianta cu curea din piele si undeva la 500 de euro pentru varianta cu metal, acestea fiind preturile pentru Europa.

In ceea ce priveste cotatiile pentru SUA, acesta ajunge la 387 dolari, respectiv 452 dolari, conform GSMArena. Ar mai fi o categorie de pret care merita mentionata, cea dedicata Coreei de Sud, pretul ajungand la 580 de dolari.

Modelul de ceas urmeaza sa fie vandut sub trei nuante, auriu, argintiu si negru, avand un ecran de 1,4 inci AMOLED, cu o rezoluție de 400×400 pixeli si un spațiu de stocare de 4GB. Memoria RAM este de 512MB, iar procesorul  Qualcomm va functiona la o frecventa de 1,2GHz.

Acestea fiind scrise, pentru cei care doresc un astfel de produs, recomandarea este cumpararea sa la a doua generatie cand pretul pentru acesta va fi considerabil redus.

Informatii preluate de pe www.playtech.ro

TP-Link lanseaza un nou router 4G

tp-link-21Lansat in cadrul DreamHack Bucharest 2015, noul router mobil 4G de la TP-Link ofera viteze ridicate, indiferent de locatia in care te regasesti.

Noul produs TP-LINK M7350 se poate folosi de catre reteaua 4G, atingand viteze de download de pana la 150Mbps.
In acest context, acest dispozitiv este destinat cu precadere celor care vor sa aiba parte de cea mai buna
experienta multiplayer. De asemenea, conexiunea poate fi partajata cu pana la 15 dispozitive (ceea ce inseamna mult), utilizatorii putand accesa fara probleme jocuri precum League of Legends

In ceea ce priveste modul de utilizare, acesta este extrem de facil, in mod normal putand fi folosit de catre oricine.

In privinta bateriei, aceasta are o capacitate de 2550mAh, iar TP-Link modelul M7350 poate functiona timp
de 10 ore, ajungand la 600 de ore in standby.

Router-ul poate fi incarcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus in pachet.

Dispozitivul urmeaza a fi pus pe piata in decursul acestei luni.

Informatii preluate de pe www.playtech.ro

Lansarea Apple Watch – un motiv de bucurie pentru Samsung

 

samsung-1170x644
Noul produs Apple Watch va fi lansat in magazine pe data de 24 aprilie, reprezentantii Samsung fiind chiar incantati de acest lucru. Da, nu este o greseala, chiar despre Samsung este vorba.

Trebuie mentionat faptul ca Samsung este primul gigant care a intrat in forta pe piata ceasurilor inteligente, compania
lansand un numar relativ mare de astfel de produse pe care ruleaza sistemul de operare Android Wear de la Google sau un sistem propriu.

Pana in acest moment Samsung este lider pe piata de profil, dar cu certitudine acest lucru se va schimba odata cu intrarea Apple Watch in peisaj.  De aici si interogatia fireasca de unde motivele de bucurie ale gigantului sud-coreean.

Lucrurile stau relativ simplu: concurenta face bine unei piete in plin avant. Cu alte cuvinte, rostite chiar de catre Rory O’Neill, vice presedinte Samsung mobile Europa ”Concurenta puternica ofera lucruri extraordinare consumatorilor, iar faptul ca sunt atat de multi concureti in acest spatiu denota faptul ca aceasta piata exista cu adevarat.”

Tot ceea ce implica lansarea noului produs ar putea avea efecte benefice asupra ceasurilor cu Android sau cu alte sisteme de operare, existand astfel mai mult interes asupra acestora.

In ceea ce priveste compania sud-coreeana, se pare ca aceasta ar lucra la inca un ceas inteligent care ar urma sa
integreze sistemul de plata propriu Samsung, insa asteptam noi informatii in piata de profil.

Informatii preluate de pe www.playtech.ro

HTC One E9+ – noua jucarie a taiwanezilor

htc-one-e9-design

Taiwanezii de la HTC au lansat un nou phablet, jucaria One E9+.

Noul model One E9+ beneficiaza de un ecran de 5,5 inci, avand o rezolutie QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli, fiind superior celui regasit pe HTC One M9. Confrom celor Engadget, phablet-ul One E9+ are cel mai bun display folosit vreodata pe un telefon al HTC.

Pentru noul E9+, specificatiile sunt completate de 3GB RAM si 16GB capacitate de stocare interna a datelor.

In ceea ce priveste camera foto principala, aceasta este una de 20 de megapixeli, telefonul acceptand si doua cartele
nano-SIM. De asemenea, este dotat cu un procesor octa-core MediaTek MT6795M cu o frecventa de 2 GHz.

Informatii preluate de pe www.playtech.ro

 

Se lanseaza Samsung Galaxy S6

Samsung-Galaxy-S6-lansare-în-România-1170x644Lansarea Samsung Galaxy S6 in tara noastra a tot ridicat semne de intrebare in ultima perioada, Vodafone fiind operatorul care a dat un semn in acest sens.

Astfel, Samsung Galaxy S6 a fost prezentat in Barcelona, odata cu venirea oficiala a primaverii, pe 1 martie.

Noul model va ajunge pe piata pe 10 aprilie, in cele 20 de tari pentru care a fost proiectat, parte din Europa, Asia si Statele Unite ale Americii. Incepand cu aceasta data, atat Galaxy S6 Edge, cat si Samsung Galaxy S6 vor fi disponibile la nivel international.

Modelul Samsung Galaxy S6 este cel care va ajunge mai repede in magazinele specializate din Romania, Vodafone informand chiar ca acesta urmeaza sa se lanseze undeva pe 17 aprilie.

„Vodafone Romania va oferi noile smartphone-uri alaturi de o gama atractiva de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor sa beneficieze de avantajele Supernet 4G“, a transmis Vodafone.

In ceea ce priveste costurile, la nivel international acestea vor pleca de la 700 de euro, pret declarat pentru versiunea de 32 GB si pentru modelul classic al Galaxy S6.

Informatii preluate de la www.playtech.ro

Curea inteligenta pentru ceas, lansata in Elvetia

cureaua-inteligentă-cover-630x372Elvetienii de la Montblanc au lansat curea inteligenta pentru ceas. Anuntul a fost facut cumva informal, in mail-ul trimis de anul nou colaboratorilor, alaturi de urarile specifice.

Avand in vedere ca piata de dispozitive inteligente este in deplin avant, producatorii de ceasuri simt o oarecare presiune in aceasta piata care cere din ce in ce mai mult. In acest sens, conform celor de la Phonearena, Apple chiar și-a promovat viitorul smartwatch in cadrul unui spectacol de moda, sens in care unii producatori de ceasuri de lux au resimtit totul ca pe o amenintare si au trecut la “represalii”.

Concret, Montblanc, cunoscutul producator de ceasuri de lux din Elvetia a lansat cureaua inteligenta care transforma orice ceas aparent banal intr-un adevarat smartwatch. Astfel, curea vibreaza de fiecare data cand se primesc apeluri pentru a-si alerta posesorul fiind, de asemenea, dotata cu  touchscreen care afiseaza mailuri si mesaje.

Totodata, cureaua inteligenta functioneaza cu orice iPhone de la modelul 4S incoace, precum si cu Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3 și Galaxy Note 4 de la Samsung.

In ceea ce priveste pretul, conform celor de la Phonearena, acesta este de minimum 241 de dolari.

Informatii preluate de pe playtech.ro

Intel MICA – drumul spre o lume fashion

439713-intel-mica-bracelet-models-credit-intel-630x355Intel se lanseaza pe un nou teritoriu, acela al accesoriilor, aducand pe piata o bratara foarte inteligenta si foarte scumpa numita MICA.

Pentru lansarea acestui accesoriu, Intel a semnat un parteneriat cu Fossil Group.

Lansarea a avut loc la New York Fashion Show, MICA – Intelligent Communication Accessory – fiind un accesoriu fashion pentru femei, care poate sa se transforme in telefon si sa comunice cu dispozitivul din buzunar.

In ceea ce priveste design-ul bratarii MICA, acesta a fost creat de Humberto Leon si Carol Lim, tehnologia fiind pusa la punct de Intel.

MICA este o bratara pe care putem citi mesajele text de pe telefon, putem vedea alerte si notificari care sunt distribuite direct la mana. Totodata, detine un display curbat din safir, fiind prezent in doua versiuni – alba cu piele de sarpe si perle chinezești si neagră, cu o bratara din piele de sarpe si diamante din Africa de Sud.

Potrivit datelor de până acum, MICA are un procesor single-core, Intel Quark.
Conform ” The Independent”, ceasul va costa nu mai undeva in jurul sumei de 1.000 de dolari.

In plus, se mentioneaza ca Intel a semnat un parteneriat cu grupul global Fossil, cel care se ocupa de distributia accesoriilor de moda, astfel incat cele doua corporatii vor lucra impreuna pentru dezvoltarea unor noi “tehnologii fashion”.

Informatii preluate de pe playtech.ro

Noile USB-uri LEGO by PNY

PNY-LEGO-USBIn lumea usb-urilor, formele sunt din ce in ce mai variate. Insa pana acum, piesele LEGO nu au reprezentat o muza pentru acestea.
Iata insa ca a venit momentul ca noile modele de la PNY sa fie construite pe aceasta “platforma”.

Piesele LEGO au dus tot timpul cu gandul la copilarie,  setul de LEGO fiind probabil de nelipsit pentru multi dintre noi la varsta jucariilor. Plecand de la dragalasenia si zambetul pe care ni l-au adus candva aceste piese, PNY a lansat un nou model de USB sub forma de piese lego .

Acestea stick-uri PNY LEGO au fost gandite ca produse compatibile cu orice alta piesa LEGO. Acest lucru se poate intampla datorita
acordului  incheiat de catre compania producatoare cu compania daneza care produce minunatele piese.

Produsele, in speta USB-urile vor putea fi disponibile intr-o varietate de culori, cu capacitati intre 9 si 16 GB.

 

Informatii preluate de pe playtech.ro

Facebook – o noua functionalitate. Avantaj/dezavantaj?

FacebookFacebook lucreaza la o noua functionalitate. Astfel, in viitorul cat se poate de apropiat, acesta va putea asculta sunetele ambientale prin intermediul microfonului smartphone-ului.

Concret, in momentul in care utilizatorul isi actualizeaza statusul, aplicatia va identifica ce melodie asculta utilizatorul, ce film sau ce emisiune la TV urmareste. Desi acest lucru este un plus pentru Facebook, nu ne putem gandi ca noua functionalitatea nu va reprezenta o amenintare in ceea ce priveste intimitatea noastra.

 Cu toate acestea, Facebook confirma faptul ca aceasta functionalitate poate fi activata sau dezactivata oricand. Mai mult decat atat, daca este activata, utilizatorul va alege daca informatia privind ce asculta sau ce urmareste va fi facuta publica sau nu.

Conform reprezentantilor Facebook – “…indiferent de cat de interesanta este conversatia ta, functia nu pastreaza sunetele sau inregistrarile. Facebook nu asculta sau inregistreaza conversatiile tale”. Totodata, reprezentantii au negat faptul ca vor asculta incontinuu tot ceea ce se aude in jurul utilizatorului, subliniand faptul ca microfonul este pornit aproximativ 15 secunde si numai daca in prealabil utilizatorul a pornit aplicatia.

Insa, cum tot timpul sunt doua tabere, gurile rele spun ca aceasta aplicatie nu este altceva decat o aplicatie pentru spionaj.

De altfel, compania “Some of us” a initiat si a organizat o petitie semnata de aproximativ 500.000 de persoane pentru a se opune implementarii noii functii Facebook, declarand ca “s-a mers prea departe si trebuie sa punem punct aici”.

Intrebarea care se ridica in acest moment este daca mai putem avea incredere in maretul Facebook sau s-a ajuns prea departe. Clar este un lucru – trebuie sa fim mai atenti cu ceea ce postam pe aceasta retea de socializare.

 

HP Slate 8 Plus – primele zvonuri despre configuratia acestuia

HP-Slate-8-ProEste oficial ca HP lucreaza la un nou model al tabletei Slate 8, imaginea prezentata infatisand modelul Slate 8 Pro.

Conform zvonurilor din piata de profil, noul model se va numi HP Slate 8 Plus, “plus-ul” venind evident din configuratia noua a acestuia. Astfel, conform zvonurilor, modelul va beneficia de anumite specificatii care, firesc, fiind doar zvonuri, pot diferi de produsul final.

Prin urmare, HP Slate 8 Plus va avea un ecran de 8 inci cu 1280×800 pixeli, procesorul fiind un quad-core de 1.6 GHz, Hisilicon Balong V9R1. Cu alte cuvinte, aceasta devine prima implementare a unui alt producător decat Huawei, care folosește un chipset Hisilicon.

Lista de specificatii se continua cu prezenta a 1 GB memorie RAM acompaniata de 16 GB stocare interna, o camera de 5 megapixeli pe spate și una frontala de 1 megapixel, venind dotat cu Android 4.4 KiKat in ceea ce priveste sistemul de operare.

Ca piata de desfacere a acestui model, HP tinteste Rusia si alte cateva tari din Europa Centrala, pretul vehiculat ajungand undeva la 299 de euro.

In conditiile date, ramane de vazut in primul rand care vor fi specificatiile oficiale ale acestui nou produs si cum va reusi acesta sa se impuna pe piata, pe segmentul sau.

Romania isi demonstreaza capacitatile – se afla in finala Imagine Cup

imagine_cup_2014Romania a intrat, prin intermediul unei echipe din Cluj-Napoca, in finala concursului Imagine Cup organizat de Microsoft.

Intregul proiect urmeaza a fi prezentat CEO-ului Microsoft, Satya Nadella.

Scopul acestui concurs este acela de a descoperi noi talente in domeniul tehnologie si se pare ca echipa din Romania a starnit interesul organizatorilor.

Aplicatia cu care echipa participa se numeste sMilestone, o aplicatie care ajuta oamenii care fac recuperare fizica. Aceasta va oferi o modalitate foarte flexibila si la un nivel profesionist, insa in acelasi timp distractiv. Astfel, recuperarea nu va mai avea acelasi impact psihologic asupra persoanelor care fac aceste tipuri de exercitii.

Sectiunea la care vor participa tinerii romani se numeste World Citizenship.

In ceea ce priveste finala concursului, aceasta va avea loc in perioada 29 iulie-2 august la Seattle, SUA.

Premiul cel mare al acestei competitii este reprezentat de o experienta de tip boot-camp – o tabara de dezvoltare a proiectelor, dar si o suma frumoasa de 50.000 de dolari.

Finala va avea loc pe data de 1 august, iar finalistii isi vor prezenta lucrarile in fata juriului care va fi format din Satya Nadella, CEO Microsoft, Erik Martin, General Manager, Reddit Hadi Partovi, Co-Fondator Code.org, dar si in fata altor reprezentanti de seama ai industriei de IT.

Informatii preluate de pe newsup.ro

O noua lansare HTC – HTC One mini 2

htc-one-mini-2-3_article-main-imageHTC One mini 2 este noul membru de seama al frumoasei familii HTC. Acesta a fost lansat cu putina vreme in urma.

Modelul One mini 2 captiveaza prin prisma display-ului HD compact si foarte generos, de 4,5 inch.
Acesta este dotat cu HTC Sense 6, interfata HTC BlinkFeed si o camera frontala de 5 MP.

Smartphone-ul nou lansat imbina, intr-un forma compacta, un design inovator, cu o constructia din metal si cu experienta unica a noului HTC One (M8).

Astfel, cel mai nou membru al familiei multi-premiate de smartphone-uri HTC One incorporeaza capabilitatile tehnice avansate care au adus gamei HTC One recunoasterea la nivel global
intr-un dispozitiv cu un design extrem de echilibrat.

Informatii preluate de la newsup.ro

G Pad – noile modele de tablete din portofoliul LG

lg-g-pad-series-2_article-main-image

Pe o piata in continua transformare, LG Electronics tine pasul. Astfel, compania va adauga trei noi tablete in gama G Pad, modeul G Pad 7.0, G Pad 8.0 si modelul G Pad 10.1.

Acestea au fost proiectate pentru a raspunde nevoilor mai multor categorii de consumatori.

In cadrul targului MedPI 2014, unul dintre cele mai mari targuri IT si tehnologie din Europa, vor fi prezentate toate cele 3 modele. Pentru cei interesati, trebuie precizat faptul ca targul se desfasoara chiar in acesta perioada – 13-16 mai, in Monaco.

Conform Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications,  “consumatorii […] isi doresc o gama mai larga de dispozitive cu ecrane mai mari, care nu compromit portabilitatea”.

Totodata, acesta a mai adaugat ca “spre deosebire de smartphone-uri, pentru tablete nu exista o dimensiune care se potriveste tuturor. Prin urmare, am creat seria LG G Pad pentru consumatori diferiti, pentru unii dintre ei fiind prioritara portabilitatea, in timp ce altii isi doresc cea mai buna experienta multimedia posibila. Seria G Pad acopera toate aceste aspecte. ”

Informatii preluate de pe newsup.ro

Acer lanseaza Iconia One 7 si Iconia Tab 7 – accesibilitate la nivel inalt

acer-iconia-tab-7-iconia-one-7Acer a anuntat la  New York, in cadrul unui eveniment, doua noi tablete: Iconia One 7 şi Iconia Tab 7.

Iconia Tab 7 , modelul mai scump dintre cele doua produse nou lansate, se adreseaza celor care isi doresc ca tableta sa ascunda si  o functie de telefon. Panoul IPS de 7 inci folosit in cazul acestei tablete are aceeasi rezoluţie de 1280 x 800 pixeli si promite o autonomie de 6 ore departe de priza. Totodata, aceasta suporta trafic de date pe o conexiune 3G, in timp ce puterea de calcul va avea la baza un procesor quad core.

De asemenea, nu vor lipsi din ecuatie nici camere pe spatele si pe partea din fata a tabletei. Extinderea spatiului de stocare implicit se va realiza prin carduri MicroSD, iar sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.4 KitKat. Pretul acesteia va fi de 150 de euro.

Iconia One 7, cel de-al doilea model, este o tableta de 7 inci care a fost conceputa in jurul unui display LED IPS cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. Procesorul pe care acesta il detine este Intel Atom Z2560 tactat la 1,6GHz si 1GB de memorie RAM. In ceea ce priveste partea de captura, aceasta este realizata prin intermediul unei camere principale de 5 megapixeli si a uneia frontale, pentru selfie-uri, de doar 1,3 megapixeli.

Nu lipseste suportul pentru carduri MicroSD, iar tableta vine preinstalata cu Android 4.2 Jelly Bean, cu promisiunea furnizorului ca aceasta va fi actualizata cu KitKat. De la inceputul lunii mai, la nivel global, acest model va putea fi achiziţionat cu 130 de dolari, cu 20 de euro mai putin decat modelul Iconia Tab 7.

Informatii preluate de pe playtech.ro

DualRole by Kanex – gadgetul care stie sa rezolve mai multe probleme

Kanex-DualRoleAvand la baza un scenariu cat se poate de simplu, acela ca Microsoft Surface are un singur USB, DualRole de la Kanex a mai adus in ecuatie trei porturi si Ethernet.

In clipa in care a aparut primul MacBook Air, multi au fost surprinsi de faptul ca avea un singur  port USB insa, de atunci, au aparut multe alte sisteme portabile si hride ci tablete fix cu aceeasi problema.

E drept ca primul impul este acela de a achizitiona un USB, lucru foarte corect, de altfel, insa exista si nevoia de puterea si securitatea unei conexiuni ethernet la retea, pe langa cele cateva USB-uri.

Toate acestea au o solutie unica ce a luat forma aparatului afisat, DualRole de la Kanex. Aceasta are nu mai putin de 3 porturi USB 3.0 si un al patrulea port care reprezinta, de fapt,  Gigabit Ethernet.

Acest periferic functioneaza in 9 din 10 situatii. Incarcatorul, se poate achizitiona si separat neavand tot timpul nevoie de el si se livreaza cu stechere globale pentru  Europa, Australia, Regatul Unit şi SUA.

Si, un aspect foarte important este pretului acestuia, acesta fiind oficial de 60 de dolari, in timp ce incarcatorul costa 20 de dolari.

Informatii preluate de pe playtech.ro

Blackphone – primul gadget care iti poate proteja intimitatea

S-a lansat Blackphone – primul telefon care iti asigura intimitatea. Lansarea s-a facut in cadrul evenimentului Mobile World Congress desfasurat la Barcelona. In cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si Samsung Galaxy S.

Nou lansatul produs, Blackphone, este de fapt un telefon ce le permite utilizatorilor sa detina controlul asupra intimitatii si securitatii datelor transmise si poate fi precomandat la pretul de 629 de dolari.

Pentru iubitorii de astfel de produse, trebuie mentionat faptul primul telefon din lume care va asigura intimitatea utilizatorilor, conform spuselor producatorului, va ajunge in mainile celor ce l-au precomandat in luna iunie.

In ceea ce priveste capacitatile sale tehnice, Fi, Bluetoothe 4.0 si GPS. Avantajele securitatii si intimitatii se pare ca provin din integrarea aplicatiilor Silent Circle: Silent Phone, Silent Text si Silent Contact. Primele doua aplicatii codeaza apelurile, mesajele si transferurile de fisiere catre alti utilizatori.

Acest produs de ultima generatie a fost creat de Silent Circle & Geeksphone, cel dintai creand software-ul iar cei de la Geeksphone creand hardware-ul folosind un sistem de operare PrivatOS, bazat pe Android. In fabricarea acestuia au fost implicati inclusiv experti in criptografie, echipa creatoare sustinand faptul ca utilizatorul va putea da si primi telefoane, mesaje text, convorbiri video, transfer sau stocare de date intr-un mod prin care sa nu fie interceptat.

Iata astfel ca stiinta, si de aceasta data, ne dovedeste ca nu are limite!

Informatii preluate de pe newsup.ro

Despre Noi

Usb-Promo.ro by Color Box a pornit la drum tocmai din dorinta de a-si demonstra ca Respectul pentru client si Dragostea emanata prin actiunile intreprinse fac lumea sa functioneze mai bine. Vezi toata descrierea Color Box SRL CUI: 30453208, Reg.com J/23/2046/2012. : office@usb-promo.ro : 0727.127.167 / 0761.127.167 / 0766.415.072

Avantajele pe care ți le oferă Colaborarea cu noi:

  • iti oferim consultanta in alegerea memory stick-ului potrivit targetului tau;
  • iti oferim simulari grafice de personalizare gratuite pentru memory stick-ul ales;
  • iti recomandam tipul de personalizare optim in acord cu materialul usb-ului;
  • livrarea gratuita in Bucuresti a comenzii, intr-o singura locatie;
  • in functie de cantitatea aleasa, oferim discount-uri care sa-ti incante bugetul;
  • venim la tine cu mostre personalizate care sa te ajute in alegerea facuta;

Metode de personalizare

  • TAMPOGRAFIE
  • RASINA EPOXIDICA
  • GRAVURA LASER
  • EMBOSS
  • PRINT UV
Vezi toata descrierea